Gitar Hero<3

Hejsan allihopa !<3
Nu har man fått Gitar Hero, det äger jag är asa bra på en lår som heter The Beatles Revival Band – Hello Goodbye
Den äger jag på missade inte en ända (y) Sen lyssna på den här låten den äger dom har över 200 låtar :S Ja men lyssna på denna The Beatles Tribute Band – Here Comes The Sun  Ja om man inte vill lyssna nu så sök på dom på spotify <3
Här ska nu få veta en sak om sångaren och gitarristen i han spelade bådaoch nu kommer historian:
John Lennon var  sångare och gitarrist i bandet "The Beatles" Han blev mördad av Mark Chapman.
Född 9 Oktober 1940 i Liverpool död 8 December 1980 i New York. Hans första äktenskap var 1962 Hustrun var Cynthia Powell(född 1939) Dom gifte sig på grund av att hon hade blivit gravid. Det blev en kille med namnet Julian. Förhållandet med Cynthia Powell tog slut av att John Lennon hade träffat en ny tjej som var en känd konstnär, med namn Yoko Ono. Dom träffades genom att Yoko One hade ställt ett äpple som hon skulle rita av Johan Lennon var ganska konstig så han gick oc tog en stor tugga, så träffades dom. Dom gifte sig 20 Mars 1969 i Gibraltar och skaffade sedan sig ett hus i London. Han hette då John Winston Ono Lennon.
John Winston Ono Lennons död: Han mördades Av Mark Chapman den 8 December 1980 med flera skott i magen. Johan Winston Ono Lennon fördes till sjukhuset i en polisbil men hans liv var omöjligt att rädda. Han begravdes aldrig han blev äldad upp men ingen vet ännu vart askan är.

Det var jag själv som skrev detta med egna ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0